Flyttekasser

Hos Viking M&S er det muligt at låne flyttekasser gratis, hvis du/I selv afhenter efter nærmere aftale med vores flyttekasseansvarlig. Du/I kan beholde flyttekasserne i op til 3 uger efter du/I er tilflyttet ny adresse,

Det er muligt at leje flyttekasserne for 10kr. stykket, hvor sørger vi bade for levering inden din flytning, samt afhentning senest 3 uger efter endt flytning. Hvis du ønsker at skifte mellem leje til køb af flyttekasser undervejs, kan du altid kontakte kundeservice for at hører nærmere Vi kan levere pakkepapir, bobleplast, tape og labels.

Vi anbefaler, at kunder bruger flyttekasser til deres flytning, dette optimer sikkerheden. Vi anbefaler yderligere, at kunden bruger papirer, bølgepap og bobleplast. Vi kan levere det, i forbindelse med leje/køb af flyttekasser.
 
 

For bestilling kontakt os på

Tilbehør

Pakkepapir, bobleplast, tape og labels:

Vi kan levere pakkepapir, bobleplast, tape og labels. Vi anbefaler, at kunder bruger flyttekasser til deres flytning, dette optimer sikkerheden. Vi anbefaler yderligere, at kunden bruger papirer, bølgepap og bobleplast. Vi kan levere det, i forbindelse med leje/køb af flyttekasser:

5 Kg. Pakkepapir. 85 Kr.

Boblefolie 2 lags 50 cm x 10 m 38 kr.

Bølgepap 50cm*10 m 38 kr.

Tape 38 kr. pr. rulle.

Labels 2kr.pr. stk.

For bestilling kontakt os på